Go Back   The macosxhints Forums > iHardware Devices > iPhone Info Center



Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 7 votes, 4.57 average. Display Modes
Old 02-20-2012, 09:56 PM   #1
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
is there any way to unlock iphone 4s sim card yet?

Hi is there a way to unlock the phone (iphone 4s) so that I can use international sim cards?
student13 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 10:26 PM   #2
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
bump bump bump.
student13 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2012, 12:05 AM   #3
acme.mail.order
League Commissioner
 
Join Date: Sep 2003
Location: Tokyo
Posts: 6,329
There sure is. Take the phone to your service provider and tell them you are going to Europe for a month. They shouldn't have any problem unlocking it.
acme.mail.order is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2012, 10:40 PM   #4
GavinBKK
Hall of Famer
 
Join Date: Oct 2004
Location: Thailand
Posts: 3,278
What Baseband are you on? Settings>General>About.
__________________
LoadsaMacs.
GavinBKK is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 09:45 PM   #5
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
Does that mean there is a baseband break for some versiosn of iphone 4S ?
student13 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 10:08 PM   #6
GavinBKK
Hall of Famer
 
Join Date: Oct 2004
Location: Thailand
Posts: 3,278
You didn't answer my question. Ok, go to this link and walk through what you have and with whom and you will find out if you can, or not:

http://modmyi.com/jailbreak/
__________________
LoadsaMacs.
GavinBKK is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 01:09 AM   #7
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
Hi there the modem firmware is 1.0.13, version, 5.0.1 (9a405).

I don't know which sources are reliable on the internet for this, if indeed a sim card unlock/baseband unlock exist.
student13 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 01:38 AM   #8
GavinBKK
Hall of Famer
 
Join Date: Oct 2004
Location: Thailand
Posts: 3,278
Modmyi.com is pretty on the ball though.

Top left of the main page. Here's the link:

http://modmyi.com/jailbreak/
__________________
LoadsaMacs.
GavinBKK is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 10:20 PM   #9
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
does absinthe 0.4 break teh baseband as well as teh the OS ? IE can I swap sim cards?
student13 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 10:28 PM   #10
anthlover
Hall of Famer
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,509
Not to ask a silly question but what carrier you moving from and toward? Also note that when your out of contract at&t is finally willing to do the deed.

I asked because there really is only AT&T and T-Mobile. With T-mobile is most locations you get very slow data edge owing to net diffs that only T-mobile uses though they are slowly rolling out better compatible nets for Iphones. That and you give up visual voice mail. There are some pre-paid options too, they mostly use T-mobiles net. Price is nice and low.
anthlover is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 10:32 PM   #11
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
Well, I have one of the Canadian providers. (There really are only 2 Bell Canada and Rogers- everything else is a subsidiary IE Fido , Telus, Virgin mobile).


The reason why is sbecause when I visit my family in the USA, I want to be able to buy a crappy AT&T card or t-mobile card.
student13 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 11:24 PM   #12
anthlover
Hall of Famer
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,509
Ahh. Whats there rule on Cross border unlocks? Also was not clear from the post whether that unlock included the baseband or just the ability to put apps.
anthlover is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2012, 02:09 PM   #13
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
Hi anthlover I don't understand what you mean by cross border unlocks I am for lack of a better understanding going to assume you mean what do Canadian companies do when u want to vacation with your phOne ....well if the phone is older than 1 year old they charge a fee tO unlock like 40. . Since I have a 4s they won't do that right now.


As for th topic question I believe that absinthe 0.4 or (green poison) is only for apps and not baseband
student13 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 09:30 PM   #14
anthlover
Hall of Famer
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,509
Sorry I was not lucid

A year is sucky but better then never. Could always cheat and Do Voip over Wifi, or even Mifi.
anthlover is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 09:18 AM   #15
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
I am going to assume green poison does not work.

What about Gevey sim cards?
student13 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 02:12 PM   #16
student13
Major Leaguer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 330
Any develoments?
student13 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2012, 07:06 PM   #17
GavinBKK
Hall of Famer
 
Join Date: Oct 2004
Location: Thailand
Posts: 3,278
Depends how desperate you are really. Why don't you sell it and I'll get you a factory unlocked one here.

Tha 16Gb retails at 20,900 Baht, which is about 697 USD.
__________________
LoadsaMacs.

Last edited by GavinBKK; 05-04-2012 at 07:10 PM.
GavinBKK is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2012, 12:17 AM   #18
GavinBKK
Hall of Famer
 
Join Date: Oct 2004
Location: Thailand
Posts: 3,278
Did you get this sorted out yet?
__________________
LoadsaMacs.
GavinBKK is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 10:56 PM   #19
edalzell
MVP
 
Join Date: Nov 2002
Location: Vancouver
Posts: 1,390
Quote:
Originally Posted by student13
Well, I have one of the Canadian providers. (There really are only 2 Bell Canada and Rogers- everything else is a subsidiary IE Fido , Telus, Virgin mobile).

Unrelated to the thread, but there are 3 main providers, TELUS, Rogers and Bell. Virgin is not a subsidiary, but uses Bell's network. There are other providers of course, SaskTel, MTS, NorthWest Tel, etc, but those are the 3 main ones.

None of the providers unlock iPhones, AFAIK.
edalzell is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 11:00 PM   #20
edalzell
MVP
 
Join Date: Nov 2002
Location: Vancouver
Posts: 1,390
Quote:
Originally Posted by student13
I am going to assume green poison does not work.

That is for the jailbreak. Then you need to unlock, assuming your baseband is unlockable.
edalzell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site design © IDG Consumer & SMB; individuals retain copyright of their postings
but consent to the possible use of their material in other areas of IDG Consumer & SMB.