PDA

View Full Version : Strikethrough possible?


Caius
06-02-2005, 04:38 PM
Just tried to post Rendezvous crossed out, and couldn't find a way to do it.

rendezvous

was what I tried, and it (obviously!) doesn't work...

Then saw the vB Code List (http://forums.macosxhints.com/misc.php?do=bbcode) page, and saw that strikethrough isn't listed anywhere on there.

If it is possible to do this, then how? Or if it isn't, could it be put in? Seems consistent to have bold, italics, underline and strikethrough available on the forum :)

griffman
06-03-2005, 04:05 PM
No, it's not possible ... hey, look at that, it is! :)

You'll see a new "S with a line thru it" icon you can use for strikethru mode now. Just click that, or use (without the spaces) [ s ] and [ /s ] around your text.

Good idea; thanks! I also noticed a bug in another tag I'd added before, so there's a new M icon, too. Click that one, and you get a nice fixed width font without new paragraphs, which makes posting some Terminal commands a bit less space-abusing. If the button doesn't work, just use (again, remove the space) [ mono ] [ /mono ] tags around the text.

-rob.

Caius
06-03-2005, 05:25 PM
:D

ignore this please